Ting du skal huske om at bære Kvinders jumpsuits

1980’ens mode var præget af kvinders jumpsuits og rompers. Det var meget almindeligt at bære disse kjoler tilfældigt såvel som ved formelle lejligheder. Men som tiden gik, udviklede fashioned og jumpsuits blev midlertidigt mindre populære. I de sidste par år er de imidlertid kommet tilbage med et bang! Takket være nogle moderne designere, der er forpligtet til at genskabe 80’ens modetrends, bliver kvindernes jumpsuits nu ved at blive en fælles favorit igen. Faktisk er det bedste, at disse er lige så populære blandt unge piger og ældre kvinder.

 Jumpsuit

Mange mennesker tænker på casual denim rompers, når de tænker på jumpsuits. Men disse kan faktisk være gode til formelle lejligheder, forudsat at du har dem på den rigtige måde. For eksempel kan du gå til en jakkesæt med ensartet print. Du kan så bære dette med formelle hæle og en jakke! Mens du måske tror at en jakke ikke går godt med en jumpsukker til kvinder, kan det faktisk være en god kombination. Sørg for at du går til en formel jakke eller jakke i en subtil farve. Medbring ikke forårsfarver i jumpsuits. Husk at denne stil er ideel, når den er vedtaget på en formel, elegant og feminin måde.

For det andet skal du huske, at du ikke går overbord med 80’ernes mode. For eksempel, når du går til rustikke udskrifter er helt fantastisk, bør du undgå typiske stilarter som pinstripes. Faktisk er en pinstriped jumpsuit sandsynligvis en af de værste stilarter du kan gå til. Medmindre du kan få det til at fungere, skal du hellere forlade striperne alene og gå til en mere elegant stil.

En ting du skal huske om jumpsuits er stoffet. Ja, stoffet betyder lige så meget som kjoleens stil. Det skyldes, at stilen på kjole og stof går hånd i hånd. Hvis man går galt, kan den helt ødelægge den anden. For eksempel, mens bomuld er et godt stof, er det måske ikke ideelt, hvis din kostume har en draperings hals. I et sådant tilfælde skal du gå til materialer som satin, hvilket vil give af med et mere flydende og elegant udseende. Også et andet tip du bør huske er at forlade det overordnede udseende, som det skal være. Mens vi alle gerne vil bringe nogle innovationer i ældre stilarter, ser jumpsuits det bedste ud, når de bæres den typiske måde. Undgå derfor at blande dem med ideer som strømpebukser eller shorts. Intet slår en passende skræddersyet formel dames jumpsuit!

This entry was posted in Jumpsuit. Bookmark the <a href="http://www.feedmil.com/2017/05/ting-du-skal-huske-om-at-baere-kvinders-jumpsuits/" title="Permalink to Ting du skal huske om at bære Kvinders jumpsuits" rel="bookmark">permalink</a>.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *