Hvad du bør vide, før du har rød læbestift

Kan du huske starlets i de gamle film? Fra Marilyn Monroe til Grace Kelly. De så smukke ud med deres syndigt røde læber. I disse dage blev kvinder forsigtigt plejet på alle tidspunkter. Deres næse var perfekt pulveriseret, og deres læber var meget røde.

Makeup teknologi var så langt fra det, der er tilgængeligt i dag. Men når mange moderne kvinder bærer røde læbestift, ser de hårde, garneret eller klovnagtige ud i stedet for så sensuelle som de virkelig burde. Tilføj på rød blusher gjort for tung håndet og de ligner en flok klovner. Hvad gør de forkert.

Rød Læbestift

Hvordan kan du bære rød makeup og se endnu mere pragtfuldt ud?

Forresten, når jeg taler om rød makeup, mener jeg rød læbestift og blusher. Nogle kvinder kan endda komme væk med koral øjenskygge og se endnu mere bedøvelse for det. Jeg kan huske et venetiansk frøunivers, der så helt fantastisk ud med en rød kjole og rød makeup. Selv øjenskyggen var koral.

Faktisk er røde læber betragtes som smukke på tværs af kulturer gennem hele historien. Geishas malet små lyse røde læber på deres ansigter. Victoriansk skønhed rødede smukt og så så smuk ud med deres røde læber, blev redder ved at bide dem, før de møder de fyre, de har lyst til. Hvem kan glemme Snow White.

Hår så sort som ibenholt, hud så hvid som sne og læber så rødt som blod, dermed hendes navn, Snehvide. Opfindelsen af rød læbestift lader enhver kvinde have de klassiske røde læber, hvis hun tør.

Skal du have ildmotor rød læbestift?

Der er et par tricks at bemærke, når du lægger på virkelig røde læber. Den gyldne regel er at fremhæve enten øjnene eller læberne. Ikke begge på samme tid. Når du har dristig rød læbestift og tung eyeliner, med mørk, røgfyldte øjenmakeup og falske øjenvipper, med lavt minidress, vil du se mere sløvt ud end attraktivt. Tricket er at spille op en funktion. I denne tilgang læber læberne.

Hvis du går for en dristig mund, skal du lege øjnene med lysere og mere naturlig øjenmakeup.

En anden ting at bemærke er den røde farve du bruger. Hvis du har varme hudfarve, skal du gå til koralrød læbestift eller en orange rød læbestift. En koral eller orange rød blush ville også se vidunderligt på dig, forudsat at du anvender den med en meget let hånd. I dagens rene farver kan du bruge farver, der ser meget stærke ud i paletten, men virker som en gennemsigtig flush på din hud for et meget smigrende resultat.

Hvis du har kølige hudtoner, skal du gå til en ægte rød læbestift eller en rød læbestift med blå undertoner. Disse er dine bedste røde. Vælg en lignende skygge for din rødme.

This entry was posted in Rød Læbestift. Bookmark the <a href="http://www.feedmil.com/2017/08/hvad-du-boer-vide-foer-du-har-roed-laebestift/" title="Permalink to Hvad du bør vide, før du har rød læbestift" rel="bookmark">permalink</a>.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *