Hvordan man kan se en falsk Chloe taske

Chloe er en populær håndtaske etiket. De forbliver en førende mode designer, der pumper ud af høj kvalitet håndtasker konsekvent. Og i modsætning til andre mærker som Coach og Dooney & Bourke, har Chloe ikke begyndt at outsource deres produktion til Kina. Chloe fortsætter med at producere størstedelen af deres håndtasker i Italien. Og fordi de forbliver en high-end label, er der naturligvis mange forfalskede Chloe-tasker på markedet. Men med nogle enkle tips kan en shopper undgå mange af de falske Chloe tasker, der mætter den virale markedsplads.

En vigtig note at huske er, at Chloe ikke engros, eller sælger fabriks sekunder. Pas på enhver sælger, der hævder at den lave pris skyldes et engrossalgsprogram mv. De fleste autentiske rabat Chloe tasker online vil generelt være præ-ejede håndtasker.

Chloe Taske

Fordi falskmænd vil bruge billigere materialer i deres håndtasker, er metalaccenter og hardware gode steder at kigge efter ægthedspunkter. Billigere metaller er generelt lettere end den højere kvalitet messing, som Chloe udnytter. Og en falsk Chloe Paddington taske viser generelt hardware, der er lettere sammenlignet med en autentisk taske. Hængelåset på en autentisk Chloe Paddy skal f.eks. Veje omkring et pund. I mange tilfælde vil de falske Chloe poser have en hængelås, der vejer mindre. Men i tilfælde af, at en falsk håndtaske har den korrekte vægt, (så at hardware er udelukket baseret på vægt alene), vil der være andre spor at søge efter. En stærk anelse i denne situation vedrører kvalitet og detaljer. Kvalitet og detaljer er to punkter, der er universelle for alle top designer håndtasker.

En af disse kvalitet detaljer at kigge efter på et falsk stykke Chloe hardware er farven. En autentisk Chloe håndtaske bruger det såkaldte alderen messing (matt finish). Derfor vil mange falske håndtasker ofte vise en skinnende guld som overfladisk plating. Dette er generelt tegn på, at et billigere metal anvendes i stedet for den højere kvalitet i messing. Derfor skal du altid kontrollere maskinens vægt og udseendet og kvaliteten af hardwareens farve.

Et andet område, der fungerer sammen med hardware, er læderet. Autentisk Chloe læder, der generelt er kælvhud, er ekstremt tekstureret og blødt. Til sammenligning vil falsklæder være stiv og teksturerne ser mindre naturlige ut. Dette betyder, at når det autentiske, bløde læder kombineres med den hårde hardware, skal Chloe håndtasken falde sammen, når den sidder i sig selv. På Paddington tasker virker hængelåsen som et anker og trækker posen ned. Dog vil falske Chloe tasker være tilbøjelige til at stå på egen hånd på grund af den lette hardware og det stive læder.

This entry was posted in Chloe Taske. Bookmark the <a href="http://www.feedmil.com/2017/09/hvordan-man-kan-se-en-falsk-chloe-taske/" title="Permalink to Hvordan man kan se en falsk Chloe taske" rel="bookmark">permalink</a>.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *